Ознака: Мик Џегер

Сцена

ДЕВОЈКИ погледнете во каков ФРАЕР израснал синот на познатиот рокер!

Синот на познатиот рокер, тргнал по стапките на својот татко…30-годишниот син на Мик Џегер, Џејмс Џегер, е избран за заштитно лице на познатиот бренд „Џими Чу“. Џејмс е син на […]