Ознака: милан стефаноски

Вести

За само пет месеци, Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде партиска испостава на СДС министерот Оливер Спасовски изврши […]

Вести

Стефаноски: За само пет месеци, Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде партиска испостава на СДС министерот Оливер Спасовски изврши […]

Вести

Стефаноски: Оливер Спасовски продолжува незаконски да ги распоредува и унапредува партиските послушници во пресрет на изборите

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Милан СтефаноскиПочитувани, СДС е во паника. Знаат дека граѓаните ја прочитаа нивната деструктивност и неспособност и мислат дека ќе се спасат преку злоупотреба […]

Вести

Стефаноски: Оливер Спасовски го претвори МВР во партиски штаб на СДС

Злоупотребата на државните институции од страна на СДС во партиски цели за време на предизборниот период е се поголема и помасовна. Одвоеност меѓу партијата и државата веќе не постои, велат […]

Вести

Стефаноски: Десет индикатори дека криминалот, насилството и полициските местенки на СДСМ ќе продолжат до крајот на изборите.

Ова што се случува деновиве е само кулминацијата што предходно имаше подготовка. Верификувани беа десетина индикатори со крупни инциденти, афери и безбедносни пропусти што се случија во предходните сто дена […]

Вести

Стефаноски: Десет индикатори дека криминалот, насилството и полициските местенки на СДСМ ќе продолжат до крајот на изборите.

Ова што се случува деновиве е само кулминацијата што предходно имаше подготовка. Верификувани беа десетина индикатори со крупни инциденти, афери и безбедносни пропусти што се случија во предходните сто дена […]

Вести

Стефаноски: Десет индикатори дека криминалот, насилството и полициските местенки на СДСМ ќе продолжат до крајот на изборите.

Ова што се случува деновиве е само кулминацијата што предходно имаше подготовка. Верификувани беа десетина индикатори со крупни инциденти, афери и безбедносни пропусти што се случија во предходните сто дена […]

Вести

Стефаноски: Десет индикатори дека криминалот, насилството и полициските местенки на СДСМ ќе продолжат до крајот на изборите.

Ова што се случува деновиве е само кулминацијата што предходно имаше подготовка. Верификувани беа десетина индикатори со крупни инциденти, афери и безбедносни пропусти што се случија во предходните сто дена […]