Ознака: милан стефаноски

Вести

Стефаноски: Според математиката на Рашковски, со реформите на ВМРО-ДПМНЕ граѓаните заштедуваа 12.500 денари месечно

Доколку се земат сите реформи и финансиски ослобудавања кои ВМРО-ДПМНЕ ги направи за граѓаните додека беше на власт, граѓаните ќе имаа повисока плата за 12,500 денари месечно, доколку одиме според […]

Вести

Д[р]еформаторска хипокризија

Реформаторите од ВМРО-ДПМНЕ повторно се мета на аналитичарот Милан Стефаноски. Новиот статус проследете го во прилог.  Според досегашниот статут ( за нив недемократски) тие биле нелигитимни и недемократски на своите […]

Вести

Стефаноски: Александар Михајловски, според денешниов пресс, ти си добар политичар колку што си добар правник

Откако „реформаторите“ од ВМРО-ДПМНЕ денес одржаа прес конференција аналитичарот Милан Стефаноски на својот фејсбук профил се обрати до Александар Михајловски. Објавата ви ја пренесуваме во целост.Александар Михајловски, според денешниов пресс, […]