Ознака: милијарди

Вести

Вредноста на парите кои СОРОС ги троши за корумпирање во Македонија се бројат во милијарди

Вредноста на парите кои СОРОС ги троши за корумпирање во Македонија се бројат во милијарди доколку се споредат со други држави.Последната фискална година СОРОС Македонија потрошила над 6 милиони евра. […]

Занимливости

Му стигнала телефонска сметка од 2.9 милијарди долари

Како да самата сметка не беше доволен шок, изненадувањето продолжило кога телефонската служба за рекламација, му потврдила на Фахду Матару дека не станува збор за никаква грешка и дека сметката […]