Ознака: Милош Ковиќ

Македонија

Српскиот историчар Ковиќ за Македонија: Кога еднаш ќе отстапиш од националните интереси, нема крај

Српскиот историчар Милош Ковиќ предупредува Србија да извлече поука од бугарското условување на поддршката за членство во Европска Унија на Македонија, иако таа ги исполни сите налози, вклучувајќи ја и […]