Ознака: минимални температури

Вести Македонија

Се врати зимата-минимални температури од – 15 степени

Поради многу брзото спуштање на поларната воздушна маса од Русија ова утро имавме температури пониски дури за околу 15 степени за разли од оние кои ги имавме до вчера. Најстудено […]

Вести Македонија

Каква ќе биде оваа зима?

Метеоролозите најавуваат сончево и натпросечно топло време со студени утра речиси до крајот на октомври. Според долгорочните прогнози, температури над 20 степени ќе имаме се до средината на идната недела […]