Ознака: МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

Вести

Сочувство од МНР за загинатите и повредените во Санкт Петербург

Министерството за надворешни работи на Република Македонија изразува сочувство за семејствата на загинатите и повредените во експлозијата што денеска се случи во Санкт Петербург, Руска Федерација.Од Министерството за надворешни работи […]

Вести

Сочувство од МНР за загинатите и повредените во Санкт Петербург

Министерството за надворешни работи на Република Македонија изразува сочувство за семејствата на загинатите и повредените во експлозијата што денеска се случи во Санкт Петербург, Руска Федерација.Од Министерството за надворешни работи […]

Вести

МНР со сочувство и информации околу безбедноста на македонските граѓани во Ница

Министерството за надворешни работи изразува длабоко сочувство за семејствата на сите загинати и повредени во терористичкиот напад во Ница, Франција и најостро ги осудува овие напади во кои животот го […]