Ознака: Министерство за труд и социјална политика

Вести

Инцидент во подрачната единица на Mинистерство за труд и социјална политика во Гевгелија

Вчера,во просториите на подрачната единица на Министерството за труд и социјална политика во Гевгелија, министерката Мила Царовска имала средба со вработените.-Во еден момент, пред очите на сите присутни, министерката за […]

Вести

Фросина без контрола: Фрустрации, реваншизам и измислување скандали од самиот почеток

Нарушување на работната атмосфера, притисоци и обиди за скандали – Фросина Ременски го започна вториот мандат како технички назначен министер за труд и социјална политика исто така како што се […]

Вести

Осми септември е неработен ден за граѓаните

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8 септември 2016 година, е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во […]