Ознака: Министерство

Вести

Поддршка за Македонскиот музеј од Министерството за култура

Жалиме што г. Роберт Алаѓозовски, со којшто не сме имале никаква комуникација, на пресот одржан пред објектот на Музеј на Македонија на ден 25 јануари 2017 година даде свое мислење […]