Ознака: Мира Велиновска

Вести

Велиновска: Треба да се оди на избори кои ќе ги организира македонската држава

Ѓорге Иванов е умен човек и уставните можности што му стојат на располагање. Една е оваа, во која партиите земаат малку време за да почнат да функционираат мозочно, а втората […]