Ознака: Мирзакарим Норбеков

Занимливости

Грузиски академик тврди: Крвта како УСБ „снима“ сѐ што мислиме

Крвта е проводник на душата. Затоа не е случајно што во некои религии е забранета трансфузија, бидејќи има опасност од расцеп на личноста и од тоа луѓето да бидат обземени […]