Ознака: Мирка Велиновска

Колумни

Санкции за партиските лидери и отворен пат за странска интервенција: ЗОШТО?

На 20 јуни годинава ќе се одржи вториот состанок на министрите за надворешни работи на земјите членки на ЕУ во обид на Македонија да и’ се стават санкции за непочитување […]