Ознака: Мирослав Лазански

Вести

КОЛУМНА НА МИРОСЛАВ ЛАЗАНСКИ: Не ја даваме Македонија

Аеродром „Александар Велики“, архитектонски нурнат во модерна Европа, и не оддаваше дека има некоја голема гужва, само два авиони на постојките, но од Скопје во светот се патува со многу […]