Ознака: младежи

Сцена

Ѝ се потсмеваат поради младежите на телото, а таа е навистина прекрасна

Злоставувањата и потсмевањaта ги трпи уште од детството, но 25-годишната Јулијана Јусеф од Варшава не сака повеќе да се крие. Јулијана има конгенитални меланоцитни невуси – поголемиот дел од телото […]

Живот

Имате ли црвена бемка? -Експертите откриваат кои се опасни!

Бојата, обликот и бројот на бемки кои ги имате на телото доста зборува за вашето здравје.Од вкупниот број меланоми приближно 10 отсто настануваат од атипични бемки, а постоењето на повеќе […]

Живот

Нејзиното бебе е прекриено со црни младежи, а се плаши да излезе од дома поради една причина!

Бебето на Стефани и Ден Дворксис, со убавото име Кејси, е роден со одредена склоност кон младежи. Особите родени со овој проблем имаат големи темни дамки по целото тело.Малиот Кејси, […]