Ознака: младо јагнешко месо

Кулинарство

5 совети за совршено печење: Како да се подготви младо јагнешко месо?

Без печено јагне, тешко е да се замисли некоја голема прослава во кругот на семејството и најблиските пријатели. Најдобро од сè, ова парче месо не е тешко да се подготви […]