Ознака: млад бугарски боксер

Црна хроника

Млад бугарски боксер почина во Скадар по серија нокаути (ВИДЕО)

Исус Величков, 21-годишен боксер почина за време на меч на турнирот “Скадар боксинг најт“ во Скадар, информираат албанските медиуми. Бугаринот Величков боксувал против домашниот боксер Ардит Мурја, кога во петтата рунда […]