Ознака: ММФ и Светска банка

Економија

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и Светската банка

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Р. Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската […]