Ознака: МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

Вести

До 26 декември трае конкурсот за изработка на мобилна апликација за Агенцијата за млади и спорт

До 26-ти овој месец трае конкурсот за изработка на мобилна апликација за веб страницата на Агенцијата за млади и спорт.Наградниот фонд за најдобрата апликација е 500 евра, а право на […]