Ознака: модна ревија

Фото

Венчаница за која сите зборуваат- кога ќе се сврти, ќе ви стане јасно зошто!

Во Њујорк моментално е во тек Недела на модата за венчаници- тоа е доба во годината кога врвни дизајнери ширум светот се собираат и ги представуваат своите најдобри модели.Малку е […]