Ознака: Модни трендови

Мода

5 најголеми модни трендови за 2012

Епа успеавме, го преживеавме крајот на светот. Сега откако сме сигурни дека ќе ја преживееме и новата 2013 да направиме ретроспектива на изминатите модни трендови. Секоја година иммаме голем број […]