Ознака: молитва

Занимливости

Дали ова е најголемата тајна на Никола Тесла: Најмоќната енергија се наоѓа во молитвата Оче наш

Кога Никола Тесла бил на врвот на славата, на почетокот на дваесеттиот век, и кога американските и светските медиуми пишувале дека тој е најголемиот светски научник, неговиот пријател, американскиот поет […]