Ознака: МОЛК

Вести

Завршува кампањата, од полноќ молк пред вторниот изборен круг

На полноќ завршува изборната кампања за вториот круг од Локалните избори и почнува молкот пред гласањето во недела.Гласањето во недела, на 29 октомври, почнува во седум и ќе трае до […]

Вести

Завршува кампањата, од полноќ молк пред вторниот изборен круг

На полноќ завршува изборната кампања за вториот круг од Локалните избори и почнува молкот пред гласањето во недела.Гласањето во недела, на 29 октомври, почнува во седум и ќе трае до […]

Вести

Завршува кампањата, од полноќ молк пред неделните локални избори

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела.Коалицијата „Живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе ја заокружи кампањата со средби со граѓани во Дебарца […]