Ознака: „Молчи

Живот

Непријатно е, ама ние навикнавме да молчиме, „Молчи да не се замериш“, „Молчи, ќе слушне некој“…: Водителката Обучина ја поддржа Милена Радуловиќ молчејќи во емисијата

„Регионот го мачи иста мака, тоа е јасно. Сите молчиме за работи за кои не би смееле. Така сме научени. „Молчи да не се замериш“, „Молчи, ќе слушне некој“… тоа […]