Ознака: монструозен чин

Вести

Го запознала на интернет и отишла на излет-После ова селфи, следел монструозен чин!

Олга, самохрана мајка на две деца запознала маж преку интернет и запловила во врска со него. Ја одвел на романтичен излет од кој никогаш не се вратила.Олга Емељанова (30) од […]