Ознака: монти пајтон

Видео

Некој не си поминал баш убаво на 8ми март (ВИДЕО)

Во источните земји, празникот уште поодамна стана ден кога се искажува почитта за мајките, сопругите, сестрите, бабите и сите други жени во општеството. Во западните земји, 8. Март се одбележува […]

Избор на уредникот

Нов „таен“ извештај на параполицијата на Мицковски, препорачано удварање на ДУИ

Ова што ќе го прочитате не делува како извештај на параполиција, туку како текст на полуретардирани забегитиси кои се играат политика, врз грбот на Македонците. Во време кога се менуваше […]

Коментари

Влатко Ѓорчев против Мадуро а за Гваидо, во Вашингтон одушевување…

Влатко Ѓорчев против Мадуро а за Гваидо, во Вашингтон одушевување… Не е јасно како можеа вакви ликови да не влечат за нос до децении, да ни продаваат приказни, да ни […]

Избор на уредникот

Никола Димитров – Подобро згоден, отколку паметен, се тешев вчера пред колегите

Проследете што Никола Димитров напиша сам за себе – Подобро згоден, отколку паметен, се тешев вчера пред колегите… Малку е забегана работава во нашава држава на сите полиња. Но, што […]