Ознака: Морган Фриман

Видео

Спремете ги марамчињата, ќе плачете: Морган Фриман рецитира песна од Џастин Бибер

Морган Фриман на човештвото му подари непроценливо, драматично читање на песната од Џастин Бибер, „Love Yourself“. Земете марамчиња, ќе плачете: И тоа од смеа.Морган Фриман изведе драматично читање на текстот […]