Ознака: мртовечница

Црна хроника

Испил големо количество алкохол и го прогласиле за мртов. По неколку часа дојде до неочекуван пресврт!

Момче од 25 години толку се напило што било прогласено во болница за мртво.Во Полска, 25-годишниот Камил толку се префорсирал со вотка во еден локален паб, што доживеал тотален колапс.  […]