Ознака: МС Стојан

Сцена

МС Стојан „плива во пари“: Хитовите не се негова најголема заработка- од овој бизнис заработува брдо пари, а ретко кој знае

Познатиот српски пејач МС Стојан ретко кој очекуваше да стане вистинска ѕвезда во регионот пред неколку години кога се појави во јавноста, но годините потоа го покажаа спротивното. Денеска неговите […]