Ознака: мувла

Живот

Ослободете се од мувлата во домот на едноставен и брз начин

Ослободете се од мувлата во домот на едноставен и брз начин  Мувлата се создава на влажните места во становите, куќите и работните простории и претставува голема мака за домаќинките.  Може […]

Живот

Постојат четири начини да се спасите од влага и мувла во вашиот дом, дознајте ги

Влага и мувла во домот, се најголем кошмар на секое семејство, но постојат природни и лесни начини да се спасите од нив. Масло од чајно дрво Во шишенце измашајте 450 […]

Живот

Само со овој производ треба да можете да ја отстраните мувлата од детската соба

Мувлата на sидовите и таванот се појавува не само во запуштените простории, туку и во куќите чии сопственици внимателно се грижат за нивната чистота. Вдишувањето на штетни микрочестички доведува до […]