Ознака: мудрости

Живот

НАЈГОЛЕМИОТ ЛЕК!

Живеела една старица која сите ја знаеле како многу дарежлива.  Никој за ништо не одбивала. Наскоро се случило реката да надојде и да ја поплави најблиската куќа. Сосетката решила да […]

Инстаграм Фото

Мелита ги поздрави следбениците со мудра порака

Денес Мелита на својот инстаграм профил со провокативна фотографија ги поздрави многубројните следбеници. Под неа напиша: Животот не е само да имаш добри карти, битно е добро да одиграш дири […]