Ознака: мудрости

Живот Занимливости

ДВАНАЕСЕТ МУДРОСТИ НА ЕДЕН УЧИТЕЛ: Многу луѓе живеат без да ја вкусат магијата на животот!

Тич Нат Хан е еден од најпознатите и најпочитувани учители на Зенот, поет и миротворец. Неговото клучно учење е дека низ свесноста можеме да научиме да бидеме среќни во сегашниот […]