Ознака: му е потребна

Македонија

На Бојан му е потребна нашата помош, да бидеме хумани

Јас Бојан Димитриевски на 23.08.2018 год.на 17 годишна возраст по тешка сообраќајна несреќа не по моја вина се здобив со тешка повреда на рбетниот мозок (QUADRIPLEGIA- одземеност на раце и […]