Ознака: набавки

Локална самоуправа

Штип: Изјава за спроведени јавни набавки

Изјава за спроведени јавни набавки (10:30)Како дел од транспарентнот работење на локалната самоуправа, презедове обврска на неколку месеци да ја информираме јавноста за спроведените тендерски постапки на Општина Штип, со […]