Ознака: набљудувачи

Вести

Изборите во недела ќе бидат следени од страна на 7.585 домашни и 667 странски набљудувачи

Предвремените парламентарни избори во Македонија што ќе се одржат во недела на 11 декември ќе ги набљудуваат 7.585 домашни набљудувачи, 667 странски набљудувачи и 75 странски новинари. Според податоците на Државната […]