Ознака: навивачи – нереди

Меѓународен фудбал

Видео: Навивачите на Стандард направија хаос во Лиеж, го запалија стадионот

Незадоволни од раководењето на клубот од страна на управата, околу 4 000 навивачи на Стандард, го исфрлија гневот низ Лиеж, а како главен виновник за целата новонастаната ситуација го посочија […]