Ознака: навигација

Занимливости

Жена возела по пруга бидејќи така и покажувала навигацијата

Дали ќе направите се што ви кажува системот за навигација во возилото? Ова прашање се наметна по објавувањето на видеото на една жена, која слепо слуша што и вели уредот. […]