Ознака: навики

Живот

Дали и вие се одвикнавте од некои навики поради карантинот?

Самоизолацијата поради пандемијата на корона вирусот во целост го промени нашиот живот. Една жена од Велика Британија започна дискусија на Интернет за животните навики кои треба да се одржуваат дури […]

Живот

Во 1995 година, Стив Џобс ја открил својата најважна работна навика: Ова ќе ви го промени животот!

И покрај сите тешкотии, проблеми и тешката борба против ракот, Џобс верувал дека за успехот е потребна само една работа, која што секогаш е поврзана со целта. Во 1995 година, […]