Ознака: навредливи коментари

Технологија

Борба против сајбер насилство: Instagram ќе ве опоменува за навредливи коментари

Мотивирани од постојаната борба против сајбер насилството, луѓето во Instagram решија да тестираат нова опција која веројатно ќе биде имплементирана како постојан дел од нивната апликација, во која преку вештачка […]