Ознака: нагла промена

Вести Македонија

Спремете ја топлата облека – Не чека пресврт со времето

Температури значително под просекот за овој дел од годината, но и северен ветер ќе услови студениот фронтален систем кој од четврток ќе ја зафати нашата држава. Исто така во четврток […]