Ознака: нагон

Љубов и секс

Експертите одговорија: Еве колку често е нормално да имаме секс!

Кога се мисли на односите во една врска, сексот и улогата која тој игра, неизбежно се доаѓаѓа  до прашањето: „Дали често имам секс?“За да дадеме појасен одговор на прашањето „колку […]