Ознака: награда „11 Октомври“

Култура

Познати годинашните добитници на државната награда „11 Октомври“

Ликовниот уметник Благоја Маневски, писателот и новинар Раим Ганији, пијанистката Елена Мисиркова пијанистка и актерот Атила Клинче се годинешни добитници на државната награда „11 Октомври“ за животно дело во областа […]