Ознака: Нада Поп- Јорданова

Издвојуваме

Нова книга од Академик Нада Поп- Јорданова

Во среда (13 септември) со почеток во 19:00 во Паркот на Книгите ќе биде промовирана најновата книга од академик Нада Поп-Јорданова „Пораки за животот, здравјето, проблемите…“.Во ова дело авторката отвара […]