Ознака: Нада Топчегиќ

Сцена

Нада Топчегиќ скршена од болка поради смртта на мајката на Јелена!

Мајката на убиената  пејачка Јелена Марјановиќ, Зорица Крсмановиќ почина после тешка болест . пејачката Нада Топчегиќе скршена од болка.„Сега слушнав за тоа, почитав. Јас сум на Тара и  тргнав веднаш […]