Ознака: надвисната карпа

Вести

Тимот на АРМ ја крши карпата надвисната над селото Шипковица

Тим на Армијата на Република Македонија почнал со кршење на карпата која е надвисната над тетовско село Шипковица, каде во саботата повторно имаше невреме, соопшти денеска Министерството за внатрешни работи.  Поплавата […]