Ознака: надворешна политика на Македонија

Вести

Попоски: Меѓупартискиот договор да се испочитува, тоа е клучно за надворешната политика на Македонија

Вицепремиерот и министер за надворешни работи Никола Попоски денеска изјави дека вчера постигнатиот меѓупартиски договор е важно да се испочитува, бидејќи тоа е клучно за надворешната политика на Македонија и […]