Ознака: надворешните влијанија

Вести

Г. Петар: Не смееме да дозволиме надворешните влијанија да ни го променат името и јазикот!

Не смееме да дозволиме да се промени името на нашата држава, не смееме да дозволиме да се промени јазикот, да не се вика македонски, не смееме да дозволиме да се […]