Ознака: надворешни фактори

Вести

Орбан: Демократските избори во Македонија се одложуваа под влијание на надворешни фактори

Унгарскиот премиер Виктор Орбан во своето обраќање во универзитетот Андраши во Будимпешта се осврнал и на Македонија, критикувајќи го неколкукратното одложување на предвремените избори, за кое рекол дека се случило […]