Ознака: надградба на нокти

Живот

Дали надградбата на нокти е штетна за здравјето?

Долги, кратки, шарени, еднобојни, необични и нападни… Сите тие придавки може да се однесуваат на ноктите. Но колку надградбата и лиените нокти се штетни?Веројатно и вие не можете да одолеете […]