Ознака: надградба

Сцена

Емина Јаховиќ никогаш повеќе нема да изгледа вака: Пејачката има ужасни болки!

Пејачката Емина Јаховиќ трпела големи  болки  поради кои  била приморана итно да се  ослободи од екстензиите со кои  ја разубавела својата коса. Јаховиќ  пред неколку дена добила бројни комплименти на […]