Ознака: надежда и славољуб костиќ

Балкан

Надежда и Славољуб 9 години ЧУВАЛЕ ЗАРОБЕН СТАРЕЦ во подрум. Причината е грозна!

Славољуб и Надежда Костиќ држеле болен пензионер повеќе од девет години во својот подрум.Го чувале во 20 метри квадратни, без тоалет, без вода, без греење, а полицијата го пронашла болен […]